Att leda från Själen

WORKSHOP

Att leda från Själen är ren glädje och det är för mig oerhört spännande att få vara nyfiken på hur din intuition vill ta sig uttryck!

Att leda från Själen är att vara i kontakt med sitt innersta väsen och låta det ta sig uttryck i det yttre. Att leda från den platsen innebär att du vet hur du navigerar både ditt liv och ditt arbete med hjälp av din intuition. Den här workshopen är för dig som som vet att du är redo att ta steget till att leda dig själv från ditt inre på ett nytt sätt. Du är helt enkelt en modig ledare och pionjär. Att leda från Själen innebär bland annat att du:

• Är dig själv fullt ut och skapar från glädje och passion

• Utgår från  inspirationen i nuet

• Är närvarande och följer din inre kompass

• Samskapar med andra i koherens och flöde.

Marie Örnesved är en mycket erfaren person med stark näringslivsbakgrund kombinerat med djupa kunskaper om energi, intuition och hur vi kan leda bortom den traditionella bilden av ledarskap och organisationer. Du kan läsa mer om Marie här.

Hur går en workshop till?

Målet med workshopen är att belysa hur din intuition guidar dig! Du får praktisk vägledning hur du kan koppla upp dig till din intuition så att den kan vägleda dig i din vardag. Du får en bild av ditt “energi system” och en fysisk förnimmelse hur det känns att vara i kontakt med intuitionen. Vi kan också belysa det du för närvarande är engagerad i för att se hur väl det stämmer med din inre källa och inspiration. Workshopen är mycket praktisk och den är ett kraftfull sätt att förstå mer hur du kan leva ditt liv i glädje och genom din inre vägledning. Alla workshops blir lite olika eftersom den är individuell och vi följer flödet som uppstår i stunden. Vi börjar i hur din intuition leder dig. Sen går vi till dina frågor och belyser dem med hjälp av ditt sätt att navigera din intuition. Vi utgår alltid från att du ska lära dig mer om hur du kan använda din intuition för att vägleda dig själv och leva ditt liv utifrån din själsliga aspekt.

Workshop i Trosa eller ONLINE

Jag leder både individuella workshops samt grupper. En individuell fysisk workshop sker i Trosa  (ca 70 km från Stockholm) och är ca 3 timmar lång. När du kommer i en grupp är det en heldag. Du kan boka din workshop direkt i kalendern.

Den Individuella workshopen kostar 3500 kr. När du deltar i en grupp (om max 4 personer) kostar det 3000 kronor. Det är en heldag. Om du bokar privat/betalar via kort är moms inkluderad och du betalar direkt vid bokningstillfället. Om du bokar för ett företag/vill bli fakturerad tillkommer moms.

Vi kan också mötas direkt på nätet. En online workshop är ca 2 timmar och kostar 2000 kronor inklusive moms och betalas med kort vid bokningstillfället. Du kan läsa mer längre ner på sidan om workshopen samt hur det går till att mötas och arbeta på nätet.

När du har gått en workshop hos mig har du möjlighet till uppföljande vägledning per telefon. Självklart får du också gärna komma på fler workshops. Det finns många ytor att utforska för den som är på vandring att leda från Själen!

Om ni är några stycken (2-4) så kanske ni vill ordna en dag tillsammans där ni tittar individuellt på er själs navigering, i grupp. Det är spännande att ta del av de andra deltagarnas erfarenheter och det kan beröra mycket djupt. Se längre ned för intresseanmälan.

Hör gärna av dig om du har frågor! Varmt välkommen med din bokning.

INDIVIDUELL WORKSHOP TROSA

INDIVIDUELL WORKSHOP ONLINE

TELEFON SESSION

GRUPP WORKSHOPS

There are no upcoming events

Att mötas online

Du behöver tillgång till en dator med kamera, mikrofon och ljud. Du kommer att få ladda ner zoom som är en programvara för att ha videokonferens på nätet. Och så kommer du att få en whiteboard (din egen) som vi kommer att dela information på under workshopen. Du skapar en login till realtimeboard för att komma åt din whiteboard. När vi är klara kommer du att få skickat till dig din personliga navigeringsbild som du kan använda framöver för att hitta rätt i dina beslut.

Tekniken är självklart utan kostnad. Vid bokning får du mail som beskriver hur du kan ladda ner zoom programvaran och hur du sätter upp videokonferensen. Realtimeboard kör du online, men du behöver skapa en användare. Du kommer att få en inbjudan till din personliga board skickad till dig. Om du vill läsa mer om verktygen kan du klicka på bilderna nedan för att komma till verktygens hemsidor.

Soul Navigator exempel

Här ser du ett exempel på hur en själslig navigator kan se ut. Alla blir olika eftersom de reflekterar din energi och är en hjälp hur du kan navigera med hjälp av din intuition.

Grupp onsite workshop

En grupp onsite workshop är för 2-4 stycken som vill göra sin individuella workshop tillsammans med andra. Kanske är ni i början att starta företag och vill göra er session gemensamt för att belysa för varandra vilka ni är? Eller så är ni nyfikna på er själva och vill ordna en workshop tillsammans och skapa en härlig upplevelse tillsammans.

Riktpriset för en heldags workshop i Trosa (för upp till 4 personer) är 12.500 kr inklusive moms. För workshop på annat ställe tillkommer lokalkostnad och resa. Du kan är varmt välkommen att höra av dig så att vi kan diskutera just era behov och möjligheter!

Reservation for Grupp Workshop Onsite

Detta är en förfrågan om en onsite workshop för 2-4 personer där alla gör sin individuella navigering, men tillsammans. Passar er som ska starta något tillsammans!